Cauta

marți, 6 aprilie 2010

SECRETUL VIETII

Ganduri despre Viata
Viata,este un schimb sinergic de energie, pe care unii oameni il numesc Dumnezeu.
Tot ce te inconjoara, este energie pura.Fii atent la modul in care energiile din jurul tau interactioneaza intre ele si la modul cum interactioneaza cu tine!Poti deveni constient si acordat la aceste energii.Atunci vei observa ca in anumite zile.iti va fi imposibil sa porti haine de anumite culori, sa mananci anumite feluri de mancare, sa asculti anumit tip de muzica , fara sa simti efectul acelei energii vibrationale, aproape imediat.
Secretul vietii este sa stii, ca Totul Este Energie.
Daca vei stii sa reglementezi absorbtia acestei energii si iesirea energiei dinspre tine spre intreaga lume, iti vei putea schimba si imbunatatii sistematic viata.
Nu sta prea mult in locuri si printre oameni care emana energii negative.Inconjoara-te cu energii cu care esti in armonie; aceasta va amplifica energiile pe care iti doresti sa le vezi izvorand din tine. Concentrandu-te intentionat pe ganduri pozitive si afirmative(care sunt tot energie), iti vei imbunatatii sistematic viata. Universul raspunde energiilor pe care le transmiti spre el.

Esti creatorul vietii tale,fie ca esti constient de aceasta sau nu. Inima si mintea ta, detin Cheia.
Poti avea,poti face si poti fii ,orice, inima si mintea ta isi doresc.
Viata ta azi, este produsul a ceea ce simti, gandesti,stii si nu stii despre lumea invizibila care te inconjoara. Tu esti Sursa si nu Subiectul propriei realitati.
Ca fiinta umana , nu folosesti nici macar un procent din intregul tau potential.
Desi ai o minte uluitoare, un sistem emotional complex si o capacitate de autovindecare a corpului, utilizezi mult prea putin din acest complex holistic.
Daca doresti sa afli mai multe despre acest subiect,sau despre cele 7 cai ce pot aduce prosperitatea in viata ta, urmareste postarile ulterioare pe blogul meu, DESPRE VIATA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu