Cauta

vineri, 7 mai 2010

FORTA GANDURILOR (continuare)


    Orice gand care porneste de la voi este o vibratie ce nu va muri niciodata. El va continua sa treaca prin vibratia sa toate particulele universului, si daca este un gand nobil, sfant si plin de forta, el va activa in mod similar toate mintile ce rezoneaza cu el.  Acest mecanism va permite tuturor celor care va seamana sa preia gandurile voastre in mod inconstient si sa inceapa sa emita ganduri asemanatoare, in functie de propria lor capacitate launtrica. Rezultatul va fi ca, chiar fara sa cunoasteti consecintele propriilor voastre actiuni, voi veti fi pus in miscare forte uriase, amplificate prin puterea rezonantei, care vor infrange gandurile malefice emanate de cei egoisti si rai.

•    Orice impuls al mintii, orice gand, este transmis celulelor. Astfel, ele sunt mult influentate de diferitele conditii sau stari ale mintii. Daca mintea este deprimata, confuza sau contine alte emotii si ganduri negative, acestea sunt transimse telegrafic prin nervi, fiecarei celule a corpului.

•    Orice gand are greutate, forma, marime, culoare, calitate si putere, ce pot fi percepute de catre clarvazatori prin ochiul interior. Gandurile sunt ca obiectele. Asa cum ii poti darui unui prieten o portocala si apoi i-o poti lua inapoi, la fel poti darui si lua inapoi un gand. Un gand spiritual are culoarea galbena. Un gand de furie si ura este colorat intr-un rosu intunecat si un gand egoist are o culoare maro.

•    Prietenia si dusmania, virtutea si viciul exista doar in minte. Fiecare minte creeaza o lume a binelui si a raului, a placerii si maniei, doar prin propria sa imaginatie. Binele si raul, placerea si durerea nu izvorasc din obiecte; ele apartin doar propriei voastre atitudini launtrice. Nu exista nimic bun ori placut in aceasta lume, ele exista insa in mintea voastra. Forta interioara si puterea gandului determina mediul exterior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu