Cauta

vineri, 7 mai 2010

FORTA GANDURILOR


Un subiect din ce in ce mai actual in lumea zilelor noastre, sustinut si de noile descoperiri din domeniul fizicii cuantice si dezvoltat in filme intens popularizate in ultimii ani, precum "The Secret" sau "What the bleep do we know", este puterea gandului. Am gasit cateva idei interesante despre acest subiect si tin sa le impartasesc cu voi:


•    In timp ce lumina calatoreste cu circa 300.000 de kilometri pe secunda, gandurile ajung practic instantaneu la locul de destinatie.

•   Gandurile traiesc. Corpul nostru poate inceta sa mai fie, dar gandurile noastre nu pot muri niciodata.

•    Fiecare schimbare de gand este insotita de o vibratie noua in materia mentala. Gandul-forta are nevoie de o anumita materie subtila pentru a putea actiona. De aceea, cu cat mai puternice sunt gandurile, cu atat mai devreme vor aparea rezultatele lor.

•   Gandul este o forta subtila, pe care ne-o putem procura si prin hrana. Daca mancarea este pura, gandul devine si el pur. Cel care are ganduri pure vorbeste cu multa autoritate si produce o impresie foarte vie in mintile celor care il asculta. El poate influenta astfel mii de persoane printr-un singur discurs.

 Gandurile pot vindeca bolile. Ele pot transforma mentalitati. Gandurile pot face practic orice. Chiar si marile minuni au fost create prin puterea incredibila a gandului. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu