Cauta

joi, 17 februarie 2011

Top 7 alimente care ard grasimile



Daca nu esti dispus sa tii o dieta
 insa ai impresia ca este totusi necesar
 sa slabesti cateva kilograme,
 te poti folosi de alimentele care ard grasimile. 
 Asadar,  poti utiliza anumite  alimente in avantajul tau.
 Iata o lista cu alimentele care odata ajunse in organism,
 ies castigatoare in lupta cu grasimile.

Migdale


Conform unui studiu publicat de International Journal of Obesity,
 persoanele care erau la dieta si consumau  85 de grame de migdale,
 si-au redus greutatea cu 18%  pana la finalul dietei,
 spre deosebire de cei care nu au consumat migdale
 si care au pierdut doar 11% din greutate.

Migdalele sunt bogate in acid alfa-linoleic,
 care are rolul de a accelera metabolismul  si  arderea grasimilor. 

In plus, migdalele  au un continut ridicat de fibre, proteine si grasimi bune,
 ceea ce inseamna ca  senzatia de satietate este atinsa  rapid.

Fructe de padure


Conform unei cercetari realizate la Universitatea din Arizona,
 persoanele care consuma cantitati adecvate de vitamina C din fructe proaspete
 cum ar fi citricele sau fructele de padure,
 pot elimina cu pana la 30% mai multa grasime
 spre deosebire de cele care nu  au in organism aceasta vitamina.

Oamenii de stiinta au descoperit ca vitamina C
 ajuta la arderea grasimilor,
 iar cu cat cantitatea consumata este mai mare,
 cu atat cantitatea de grasime eliminata este mai mare.


Peste


Carnea de peste pastreaza inima sanatoasa,
 iar acizii grasi Omega 3 imbunatatesc sensibilitatea insulunei care,
 la randul sau, stimuleaza musculatura
 si grabeste arderea grasimilor,
 mai ales in jurul abdomenului.


Soia


Soia contine lecitina, ingredient care ajuta celulele  sa nu acumuleze grasime.
  Mai mult decat atat, derivatele din lecitina de soia,
 scad colesterolul si trigliceridele
 si cresc nivelul colesterolului bun (HDL).

Consuma soia sub orice forma,
 iar daca doresti, poti opta si pentru un supliment de lecitina.


Rosii


Tomatele contin oligofructoza,
 o fibra care stimuleaza productia de colecistochinina (CCK),
 adica un hormon eliberat de intestinul subtire 
ca raspuns la prezenta grasimilor. 
Acest hormon ajuta la cresterea senzatiei de satietate

In plus, rosiile contin carnitina, adica un ingredient
 care creste  capacitatea organismului de a arde grasimile.


Rodii


Semintele de rodie au un continut ridicat de acid folic,
 ingredient antioxidant care lupta impotriva bolilor si a grasimii in exces.
 Acest fruct este slab in calorii, dar bogat in fibre,
 ceea ce inseamna ca satisface pofta de dulce,
 dar si senzatia de foame in  numai cateva momente.


Scortisoara


Potrivit cercetatorilor de la Departamentul pentru Agricultura al Statelor Unite,
 un sfert de lingurita de scortisoara consumat in fiecare zi
  ajuta la metabolizarea zaharului din organism 
de pana la 20 de ori mai mult decat in mod natural. 

Poti adauga scortisoara in ceaiuri,
 in deserturile tale preferate 
(orez cu lapte,  gris cu lapte si alte prajiturele, mar cu biscuite)
 sau consum-o ca atare,
 ori in amestec cu o lingurita de miere. 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu